donderdag 4 september 2014

Aardbeien frambozen ijsjes met witte chocolade siroop


De laatste stuiptrekkingen van de zomer of het begin van een heerlijke en eindeloze Indian Summer? Hoe dan ook nog even lekker genieten van het mooie weer met deze lekkere ijsjes!

Voor een appel en een ei koop je een ijsjesvorm bij de Hema waar je direct mee aan de slag kunt!

6 ijsjes
Bereidingstijd: 10 minuten plus een paar uur om te bevriezen

Ingrediënten:

300 gram aardbeien
100 gram frambozen
Monin witte chocolade siroop (te koop bij Simon Lévelt)

Nodig:
keukenmachine of blender
IJsjesvorm

Bereiding:

Snij de kroontjes van je aarbeien, was ze en doe ze met je frambozen in de keukenmachine of blender. Maal tot het een vruchtensap is en voeg er een scheut (naar smaak, dus proef vooral even!)witte chocoladesiroop bij. Zet je machine nog even aan zodat alles goed gemengd is en verdeel het sap dan over de ijsvormpjes, zet de stokjes/dekseltjes erop en plaats de ijsvorm in je vriezer.

Ik heb het een nachtje laten staan, maar ik denk dat je na een paar uur al heerlijke ijsjes hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten